Rezulltatet e Kërkimit - Muzik Shqip

Rameka ft. Dredha dhe DMK - Kejt Bota e Din RaMeKa Ft. Dredha - Zerat E Poetve Tornados - Ma-Hias ft. Vullkano Psychos-NGO Psychos - Psycho Trip ft. Psycho Dajko Psychos - KurVeJShEN Presioni ft. Jeton, Hudra & OG043 - Kqyrem Presioni ft Jeton - Zan zan Pa-Kufijt Mr. Lo & Leonora Poloska - Friends Pa-Kufijt - Une Ja Boj Pa-Kufijt - Rreth em Rreth Pa-Kufijt - Krejt Jone Ka Thojn P1kado ft Simpatiko - Jay-zide Milot - A Po Romshev McQoppa ft. Ekrem Gj - Prej Burgut Mc Kresha ft. Blero - Mshele Gojen Mc Kresha Ft Lyrical Son - Do u Mc Kresha - Myzhde.m4a Mc Kresha - M.A.D.E Kartel 20. Outro feat. Angel 18. Qe Qa feat. Difro,Casp - oo -,MC Kresha & Dio 17. 23 e 27 feat. MC Kresha 16. Jarania feat. Dutch,MC Kresha,Singullar & Casp - oo 15. Pshtymi do Rima feat. MC Kresha,Difro,Casp - oo - & Dutch 13. Chill feat. Chicka & Casp - oo 12. 44 Magnums feat. Casp - oo -,MC Kresha,Dutch & Snupa 11. I kem bo kushtet feat. MC Kresha,Dutch & Casp - oo 09. Kushhhh feat. Difro,Mc Kresha,Dutch,Casp - oo - & Dreqi 08. Weed Connfessions feat. Casp - oo -,Mc Kresha,Dutch & Angel 07. I kem bo kushtet Pt.II feat. MC Kresha,Dutch & Casp - oo 06. RRR.. feat. Dutch,MC Kresha & Casp - oo -1 05. Cik Cak feat. Casp - oo -,Rex,Dutch & Mc Kresha 04. Nat e Dit feat. Difro & MC Kresha Mc AnaConda - Ende Thrras Maksi ft Pim-V - Kot Po Mundohesh Maksi ft Pim-V & AMp CriminaL MC - 3 Tima Bari Maksi ft Mocking Boy - Rruga Jeme Maksi ft Ideal - Rruga Ideale Maksi - Per vete Lufto Maksi - Outro ( Per Dostat ) Maksi - Kalle Maksi - Je ti Ajo Maksi - Jam Shqiptar Maksi - Intro Maksi &Aamp Shina - Aksion Mad Lion ft. Mc Kresha FFJ & Lyrical Son - Kceni me mu Mad Lion - Tre Shqiptar joint po pijn ft FFJ Luan Mad Lion - Thirre Krejt Mahallen ft Gentz Besnik Qaka Mad Lion - Gel Burda Mad Lion - Ciao ft.Lor